2532021111 6987220025 1ο χλμ. Ε.Ο Σαπών - Κομοτηνής leon14809@gmail.com
hero image
 
 
 

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Η ημέρα του γάμου σας είναι μια ημέρα ονειρεμένη και ξεχωριστή, και εμείς στις αίθουσες δεξιώσεων "ΈΠΑΥΛΗ" στις Σάπες Κομοτηνής κατανοούμε πόσο σημαντική είναι για εσάς. Με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες,
την εμπειρία μας στον χώρο, και το εξειδικευμένο μας προσωπικό, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γαμήλια δεξίωση που θα μείνει αξέχαστη για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε γάμο ως μοναδικό γεγονός και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι η δεξίωση σας θα είναι όχι μόνο άψογη αλλά και πραγματικά αξέχαστη,
δημιουργώντας μια μαγική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 
 

 


Με μεγάλη χωρητικότητα  στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο, σας παρέχουμε επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Οι δύο αυτοί χώροι συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο λειτουργικότητα και αισθητική. Διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, εξασφαλίζοντας μια μοναδική γαμήλια εκδήλωση με όλες τις ανέσεις.

Δίνουμε έμφαση στην εξατομίκευση και την προσαρμογή στις επιθυμίες σας. Μπορούμε να διοργανώσουμε τη δεξίωση ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί, ή να προτείνουμε ένα από τα πακέτα γάμου μας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ για να συνεργαστεί σαν ένα ομαδικό πνεύμα, με στόχο να υλοποιήσουμε κάθε λεπτομέρεια και ιδέα που θα κάνει την γαμήλια σας δεξίωση μοναδική και αξέχαστη.

 

 

 
 
 
 
 
Ψάχνετε τον ιδανικό χώρο για τη δεξίωση σας;
Είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ