2532021111 6987220025 1ο χλμ. Ε.Ο Σαπών - Κομοτηνής leon14809@gmail.com
hero image
 
 
 

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε την πρώτη σημαντική εκδήλωση του παιδιού σας, τη βάπτισή του ή τη βάπτισή της, και αναζητάτε τον ιδανικό χώρο για να το γιορτάσετε;

Στο κέντρο δεξιώσεων "ΈΠΑΥΛΗ" στις Σάπες Κομοτηνής, κατανοούμε πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για εσάς και την οικογένειά σας. Εμείς και το έμπειρο προσωπικό μας είμαστε εδώ για να
αναλάβουμε την οργάνωση και την επιτυχή διεξαγωγή της βάπτισης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

 
 

 


Στις αίθουσες δεξιώσεων "ΈΠΑΥΛΗ" στις Σάπες Κομοτηνής, μπορούμε να φιλοξενήσουμε τη βάπτιση σας με μεγάλη χωρητικότητα. Και οι δύο χώροι μας διακρίνονται για την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, για να σας προσφέρουν μια δεξίωση που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση.

Είμαστε διαθέσιμοι να οργανώσουμε τη βάπτιση σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη διακόσμηση και το στήσιμο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική ατμόσφαιρα. Επίσης, μπορούμε να προτείνουμε πακέτα βάπτισης που θα προσαρμοστούν στον βαθμό της πολυτέλειας που επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να συνεργαστεί στενά μαζί σας, προκειμένου να καταστήσει τη βάπτιση του αγαπημένου σας παιδιού μια αξέχαστη και ξεχωριστή εμπειρία για όλους.

 

 

 
 
 
 
 
Ψάχνετε τον ιδανικό χώρο για τη δεξίωση σας;
Είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ